2015-05-03
167 MB
$0.99

Wij gaan op berenjacht

By Gottmer Uitgevers Groep B.V.

Screenshots:

  • Wij gaan op berenjacht
  • Wij gaan op berenjacht
  • Wij gaan op berenjacht

“Samen met hun vader gaan vier kinderen op berenjacht. Ze zijn nergens bang voor. Ze gaan dwars door sneeuwstormen, kolkende rivieren en donkere wouden heen. Maar dan komen ze een echte beer tegen…”

Van dit klassieke verhaal kun je nu ook op je iPad genieten. De app zit vol met activiteiten. Je kunt de menubalk onderin beeld van de app gebruiken om naar de verschillende onderdelen te gaan. Er is genoeg te doen! Hieronder zetten we de tips op een rij:

– Bekijk het filmpje van Wij gaan op berenjacht of blader zelf door het prentenboek en geniet van de prachtige illustraties van Helen Oxenbury.

– Daarnaast kun je je eigen verhaal maken. Kies de figuren en de achtergrond uit, spreek je eigen tekst in door de microfoon en bekijk je zelfgemaakte filmpje!. Elke opname kun je bewaren en terugkijken zo vaak je wilt.

– De mooiste kunstwerken maak je natuurlijk zelf. Gebruik je fantasie bij het inkleuren van de vrolijke kleurplaten en sla ze op bij je afbeeldingen op je iPad.

– Ook staan er veel spelletjes in de app: train je geheugen, leer tellen, raad de vormen of maak alle puzzels Bij de extra spelletjes kun je verschillende leeftijden selecteren. Elk kind wordt zo op zijn eigen niveau uitgedaagd.

Veel plezier!

De app Wij gaan op berenjacht is gebaseerd op het gelijknamige prentenboek van Michael Rosen en Helen Oxenbury dat 25 jaar geleden voor het eerst verscheen.

What new in version: 1.0!

More apps from Gottmer Uitgevers Groep B.V. View More

Wij gaan op berenjacht
Gottmer Uitgevers Groep B.V.
$0.99

More Related App

Old Man’s Journey
Broken Rules Interactive Media GmbH
$4.99
The Escapists
Team17 Software, Limited
$3.99
Monument Valley 2
ustwo Games Ltd
$4.99
The Game of Life
Marmalade Game Studio Limited
$1.99
Splitter Critters
RAC7 Games
$2.99
Bowmasters (Ad Free)...
Playgendary GmbH
$3.99